U ustralijskim novinama su zapikselisali lice stjuardese kvavog lica mada se nazire sta joj je bilo.
Avion je napravljen da krilima moze da mase 17m (8.5m gore, 8.5m dole), kao ptica. Da sam bio na tom letu, dozivotno bih izbegavao da putujem avionom.
"Bangkok’s Samitivej Srinakarin Hospital said a total of 71 people had been sent for treatment, six of them severely injured."
Ta bolnica je ove dve zgrade sa leva, nju vidim sa balkona.

Zgradu sa desna su napravili 2012. ona zaklanja pogled na kontrolni toranj i Suvarnabumi airport.
Avion je napravljen da krilima moze da mase 17m (8.5m gore, 8.5m dole), kao ptica. Da sam bio na tom letu, dozivotno bih izbegavao da putujem avionom.
"Bangkok’s Samitivej Srinakarin Hospital said a total of 71 people had been sent for treatment, six of them severely injured."
Ta bolnica je ove dve zgrade sa leva, nju vidim sa balkona.

Zgradu sa desna su napravili 2012. ona zaklanja pogled na kontrolni toranj i Suvarnabumi airport.
i drago mi je da ima toliko. inače sam rodom iz bogatića ali žiivim u novom sadu, a vidim dosta novosađana. evo jedna slika iz grada od juče nadam se da je svima poznata ulica i ugao iz kog slikano
Comment