Sa mobilnog, slika ekrana
Foto dana iz lokala
Collapse
X
-
Sa mobilnog iz sacuvanih slika.
U oba slucaja (Take a photo ili Photo Library) slike je uzimao kakve mu dodju bez ikakvog podesavanja ili pitanja.
Samo klikni "Fullsize". Sajt nema ogranicenja . Samo klikni Full Size. Nista me to ne kosta a poslate slike oplemenjuju sajt.
Insert:Thumbnail Small Medium Large Fullsize Remove
Moj mobilni je Phone 16.
Comment
-
-
Gornji post sam testirao sa Full ( prethodno sam radio sa Large,jer mi se činilo da se sa Full previše raširi pa se vidi samo pola slike).
Nije loše.
Samo što nije dobar redosled jer sam drugu sliku prvu Upload Atachment a sledeću ,kada sam naknadno Upload Atachment ( preko Edit ) otišla je gore kao prva.
Onda,ispadne,da tekst ne prati sliku na koju se odnosio.
Moj telefon je Samsung.
Comment
-
-
Đorđu Balaševiću se hteli ( a možda i jesu) napraviti spomenik,dodeliti ulicu u Puli, za pesmu " Oprosti mi Katrin".
Eh te letnje gitare, strankinje..
Podseti me na to ova slika iz Splita.
Sve je na njoj.. i gitara ( samo je gitarista malo ostario,a mladi sada samo zevaju u telefone) i plakat ze Splitski Muzički Festival , 71 po redu, a tu je i ,,Katrin" željna toplog suna leta2 Photos
Comment
-
Gornji post,malo sam se izveštio,u datim okolnostima pa na nešto i liči.
Od 6 slika 2 su prošle sa Full size a 4 nisu,tj. bilo je uvećano i vidljiva samo leva polovina.
Kada vidim to uvećanje ,sklonim je sa komandom Remove,onda ponovo Upload Attached, pa idem na Medium size i ispade ovako.
Komplikovano al šta sad.
Comment
-
Comment