Originally posted by onnut
View Post
Ako problema ima, onda je to na otvorenom putu. Voze brzo, nerado propuštaju nekoga, kao "pravo jačega". Najgori su vozači mini-van (putničkih kombija) tako čestih za transfere do hotela, pa i do Hua Hin mesta. Vozači autobusa (turističkih) nisu mnogo bolji. Stano mi se dešava da idem 120kmh, pretičem a iza mene visokopodni autobus mi ablenduje da mu se mičem sa puta. Ili u retrovizoru vidim putnički kombi koji se približava otpozadi kao projektil.
Ko je prepušten u ruke takvih vozača? Oni koji imaju aranžman ili koji, zbog bezbednosti, nisu hteli sami da se voze.
Taksisti su posebna priča. Dok je minimalna dnevna zarada bila 180THB, neko je na taksiju mogao da napravi 250-300THB. Sada, kada je minimalna zarada 300THB a taksi cene (nisu se menjale od 1997.) i prihod isti, sada je još gore. Ko će, pri punoj zaposlenosti stanovništva otići da vozi taxi? Alkoholičari, narkomani, Thai social rejects, tipovi koje nijedan posao nije mogao da podnese na duže od jednog dana.
Taxi vozači uzimaju vozilo na 12 sati, plate 800THB i što naprave preko toga je njihovo. Ako namakne 250-300THB preko 800THB što je platio da uzme vozilo, to mu je. Jedan dan da odem u Thai (najkraće mi je bilo 3 dana) opet uzmem svoja kola da me ne vozi budala vozač, 160kmh uz glasnu muziku.
Jednom, do aerodroma, 2002. kažem ženi da kaže vozaču da nam se ne žuri da ne mora tako brzo (bilo je 150kmh, sa preticanjem i vijuganjem iz trake u traku, mi smo se u kolima drmali kao krompiri, kao u bob sankama). Još, da hoćemo mi pozadi da razgovaramo, da smanji muziku (Mor Lam, Thai narodnjaci).
Znaš šta je rekao (mirisao je na duvan i alkohol)?
"Sestro, gde nađe ovog pedera, da nisi u kolima, da mi ovo kaže, stao bih ovde na autoputu, izbacio ga sa torbom pa nek se yebe kako će da stigne na avion. Još da bude srećan da ga nisam izmlatio".
Comment