A u lokalu...počinjemo 2017 sa ovim kućnim cvetnim aranžmanom.
Prirodne su.

Praznični dani.
Nos nisam promolio iz kuće.Da izbegnem destrukciju.
Kad već nisam negde otputovao.
Atipičan sam.
A u daljini, u centru, bio je doček, muzika, vatromet, petarde, pijančenje...Ne znam da li su pekli vola kao ranijih godina.
Kažu da su svi restorani okolo bili puni.
Npr. u etno restoranu( iz prethodnih postova)cena dočeka je bila 90€.
I pun.
A na TV- Pink destrukcija.Guzice, minići,sise, silikoni..
Zabava za sirotinju.
Stariju bi rekli da TV program ništa nije valjao -jer nije bilo Čkalje.
Ali to je bilo nekad kad smo imali 2 TV programa.Danas sa stotinama kanala i bar 20 filmskih to više ne važi.
Danas sam morao u šetnju do mog Morikora.
Zimski prizori i tragovi prazničnog vandalizma.

A trebalo bi da je ovako , kao u leto

Kažu da je ovih dana puno stranaca ovde(bugari, slovenci, hrvati...)plus naši iz rasejanja.
Pa...ne lažu baš sve na TV.
Na putu do izletišta kod ovog restorana vidim i ja ovde ,u lokalu,ove Slovence(registracija Postojna)

Evo šta ih tu privlači

Sve ovo za 20 €.(1 kg jagnjetine, 1 l župskog merlota,krompir ispod sača, domaći hleb ispod peke, salate..)Da je umesto jagnjetine bila prasetina bilo bi oko 15 €.
Cena i ukus.
Kaže jedan slovenac, uTV reportaži , da se 4 puta više može napiti ovde, nego u Sloveniji.
Balkanski etalon.
Bilo je sunčano ali hladno.

Led na jezeru
Prirodne su.
Praznični dani.
Nos nisam promolio iz kuće.Da izbegnem destrukciju.
Kad već nisam negde otputovao.
Atipičan sam.
A u daljini, u centru, bio je doček, muzika, vatromet, petarde, pijančenje...Ne znam da li su pekli vola kao ranijih godina.
Kažu da su svi restorani okolo bili puni.
Npr. u etno restoranu( iz prethodnih postova)cena dočeka je bila 90€.
I pun.
A na TV- Pink destrukcija.Guzice, minići,sise, silikoni..
Zabava za sirotinju.
Stariju bi rekli da TV program ništa nije valjao -jer nije bilo Čkalje.
Ali to je bilo nekad kad smo imali 2 TV programa.Danas sa stotinama kanala i bar 20 filmskih to više ne važi.
Danas sam morao u šetnju do mog Morikora.
Zimski prizori i tragovi prazničnog vandalizma.
A trebalo bi da je ovako , kao u leto
Kažu da je ovih dana puno stranaca ovde(bugari, slovenci, hrvati...)plus naši iz rasejanja.
Pa...ne lažu baš sve na TV.
Na putu do izletišta kod ovog restorana vidim i ja ovde ,u lokalu,ove Slovence(registracija Postojna)
Evo šta ih tu privlači
Sve ovo za 20 €.(1 kg jagnjetine, 1 l župskog merlota,krompir ispod sača, domaći hleb ispod peke, salate..)Da je umesto jagnjetine bila prasetina bilo bi oko 15 €.
Cena i ukus.
Kaže jedan slovenac, uTV reportaži , da se 4 puta više može napiti ovde, nego u Sloveniji.
Balkanski etalon.
Bilo je sunčano ali hladno.
Led na jezeru
Comment