Maha Sarakam. Tu zena ima prijateljicu sa neta (neko selo) i zato smo isli, da ih vidimo. I moja zena je seljanka iz dzungle, jeste zavrsila Ekonomski faks ali se poreklo nikada ne zaboravi.
Mesto je stvarno pazuh Thai

Lepi Isan i pejzazi isti

I-tak, tu znas da si u Isan, poljoprivredna radna masina, na svakih 5 minuta moze da se vidi. Motor je od kultivatora, na njega nasadili prokolicu. Cak mu ni registracija ne treba.

Ima hramova, to sam ne bih znao da nadjem, zena je nasla i snimala svoj video sat vremena.

Domacini su se stideli svoje kuce, da im stranac kao ja udje u nju. Kako god da su lepi i odvazni na netu, nisu hteli da im neko stranac kao ja udje u nju. Video sam ja to mnogo puta pre.
Vecera sa njihovo dvoje dece, na koju smo ih pozvali a oni nas odveli na mesto koje hoce.

Provinciji Thai je ovo festa. Korean BBQ. Moja zena im prevela sta to znaci i odakle dolazi.

A klopa, koja se pece na tvom stolu je nista od ukusa. Video sam lokalce koji kod njih kupe i nose kuci, u kesama.
Klopa je losa, mislim da turisti ne bi pristali da to jedu bez obzira kako je jeftino.

Nesto sam i pojeo, oni uzivali,

Mislim da je bilo 15 EUR za 4-tvoro odraslih i dvoje dece
A hotel, u Maha Satakham 20 EUR za dvoje sa doruckom je bio pristojan.

Nema teorije da neko, stranac, sam, bez kola, ikada ovo vidi.
Jos sam vise zavoleo Thai i Isan.
Mesto je stvarno pazuh Thai

Lepi Isan i pejzazi isti

I-tak, tu znas da si u Isan, poljoprivredna radna masina, na svakih 5 minuta moze da se vidi. Motor je od kultivatora, na njega nasadili prokolicu. Cak mu ni registracija ne treba.

Ima hramova, to sam ne bih znao da nadjem, zena je nasla i snimala svoj video sat vremena.

Domacini su se stideli svoje kuce, da im stranac kao ja udje u nju. Kako god da su lepi i odvazni na netu, nisu hteli da im neko stranac kao ja udje u nju. Video sam ja to mnogo puta pre.
Vecera sa njihovo dvoje dece, na koju smo ih pozvali a oni nas odveli na mesto koje hoce.

Provinciji Thai je ovo festa. Korean BBQ. Moja zena im prevela sta to znaci i odakle dolazi.

A klopa, koja se pece na tvom stolu je nista od ukusa. Video sam lokalce koji kod njih kupe i nose kuci, u kesama.
Klopa je losa, mislim da turisti ne bi pristali da to jedu bez obzira kako je jeftino.

Nesto sam i pojeo, oni uzivali,

Mislim da je bilo 15 EUR za 4-tvoro odraslih i dvoje dece
A hotel, u Maha Satakham 20 EUR za dvoje sa doruckom je bio pristojan.

Nema teorije da neko, stranac, sam, bez kola, ikada ovo vidi.
Jos sam vise zavoleo Thai i Isan.
Comment