U blizini hotela i uz ovaj kompleks dve zgrade sa "saćem" "DUO" - ima još jedna sjajna zgrada koja odudara od drugih

Par puta sam prolazio tu i danas odlučio da uđem u nju.

Ovakav joj je naziv-"Parkview Square"

I interesantan i neobičan prilazni hol sa ulice

Nema terasa.
To je ofis zgrada.
Interesantno prilazno dvorište sa ovom pticom "golden crane" (źdral) iz kineske pesme/bajke.

Zgrada je podignuta 2002 u Art Deko stilu postmoderne, inspirisana New Yorkom ranih godina 20 veka.
Zgrada je vlasništvo Chyau Fwu Group.
Granit,bronza,staklo, sa 24 sprata,i danas je jedan od najskupljih projekata u Singapuru.
Posebna priča je enterijer

A u njemu jedinstveni vinski bar

Zidovi i tavanice kao da sam u onoj Palau Musica u Barseloni.

Nije samo vino.Tu je jedna od najvećih selekcija đžina.
Evo i šanka

Boca vina je 150 SGD ali ona je u ovim visokim vertikalnim reserve-store

Ovaj "Wine Angel" bar(bivši Atlas bar) ima i svoju konobaricu, silver anđela, koja će uz pomoć konopca i ove gore dizalice,izvući bocu.Samo će to zadovoljstvo koštati još 90 SGD.

Sledeća slika ovog perfomansa anđeoske konobarice,nije moja,jer u vreme kada sam bio nije bilo takvih narudžbi

Evo stiže i klijentela sa vozačem i mercedesom

Pomislih sad će biti narudžbe pa da slikamo ali ništa od toga.Dve gospođe zamotane u arapsku nošnju odoše gore u zgradu.
A gore je konzulat Omana i ambasad Emirata.
Tu je i ambasada Austrije i Mongolije.
Inače, u dvorištu zgrade su bile i skulpture Čerčila,Mocarta.Salvadora Dalija,Ruzvelta...sada ih nema.
Prijatna poseta i čaša vina u ovom jedinstvenom vinskom baru u jedinstvenom gradu Singapuru pred oproštaj i večerašnji let sa Changija.
Par puta sam prolazio tu i danas odlučio da uđem u nju.
Ovakav joj je naziv-"Parkview Square"
I interesantan i neobičan prilazni hol sa ulice
Nema terasa.
To je ofis zgrada.
Interesantno prilazno dvorište sa ovom pticom "golden crane" (źdral) iz kineske pesme/bajke.
Zgrada je podignuta 2002 u Art Deko stilu postmoderne, inspirisana New Yorkom ranih godina 20 veka.
Zgrada je vlasništvo Chyau Fwu Group.
Granit,bronza,staklo, sa 24 sprata,i danas je jedan od najskupljih projekata u Singapuru.
Posebna priča je enterijer
A u njemu jedinstveni vinski bar
Zidovi i tavanice kao da sam u onoj Palau Musica u Barseloni.
Nije samo vino.Tu je jedna od najvećih selekcija đžina.
Evo i šanka
Boca vina je 150 SGD ali ona je u ovim visokim vertikalnim reserve-store
Ovaj "Wine Angel" bar(bivši Atlas bar) ima i svoju konobaricu, silver anđela, koja će uz pomoć konopca i ove gore dizalice,izvući bocu.Samo će to zadovoljstvo koštati još 90 SGD.
Sledeća slika ovog perfomansa anđeoske konobarice,nije moja,jer u vreme kada sam bio nije bilo takvih narudžbi
Evo stiže i klijentela sa vozačem i mercedesom
Pomislih sad će biti narudžbe pa da slikamo ali ništa od toga.Dve gospođe zamotane u arapsku nošnju odoše gore u zgradu.
A gore je konzulat Omana i ambasad Emirata.
Tu je i ambasada Austrije i Mongolije.
Inače, u dvorištu zgrade su bile i skulpture Čerčila,Mocarta.Salvadora Dalija,Ruzvelta...sada ih nema.
Prijatna poseta i čaša vina u ovom jedinstvenom vinskom baru u jedinstvenom gradu Singapuru pred oproštaj i večerašnji let sa Changija.
Comment