Ta tura za Tokyo je ista ona sto sam ti ja ostavio link, ista i cena. Na nju sam i sam vodio svoju familiju.
Himeji ti je jedan dan, sa prevozom. Ako si citao moj post o tom zamku, mogao si da vidis da je u skelama i da ce biti zavrsen aprila 2015.
Od Tokija to Himeji ide nozomi ali ne staju svi, mozda svaki drugi ili treci.
Ne idu nocu, svaki shinkansen mora da dodje na odrediste pre 23:30. To zato jer u 00:15 prestaje javni prevoz i nema ko gde vise da ide, osim taxi.
Kyoto ti je jedan ceo dan, cak i da vidis samo 3-4 znamenitosti, sve je rastrkano.
Tokyo - Himeji, onaj voz sto ide uz JRP kostao bi te 16,600Y da platis na licu mesta, povratna.
Taj shinkansen prolazi i naravno, staje u Kyoto, svaki staje tamo.
Cak i da uzmes najskuplji shinkansen, Nozomi, to bi bilo 28,000Y.
Jos mi nije jasno sta ces u Nagano, tamo je sneg do guse. Nikko ti je mnogo vazniji (i blizi), tamo su ostaci Tokugawe Iyeyasu, najvaznije licnosti u istoriji Japan.
Ukratko:
Tokyo - agencija 12,000Y
Himeji & Kyoto shinkansen, 16,000Y + spavanje. Mozes da prespavas u Himeji (to nije mali grad) i ujutro u Kyoto.
Taj JRT je izgubljen slucaj u tvojoj situaciji.
A to sto "mnogo zelis", to je u redu, samo se spremi i da ne dobijes.
Himeji ti je jedan dan, sa prevozom. Ako si citao moj post o tom zamku, mogao si da vidis da je u skelama i da ce biti zavrsen aprila 2015.
Od Tokija to Himeji ide nozomi ali ne staju svi, mozda svaki drugi ili treci.
Ne idu nocu, svaki shinkansen mora da dodje na odrediste pre 23:30. To zato jer u 00:15 prestaje javni prevoz i nema ko gde vise da ide, osim taxi.
Kyoto ti je jedan ceo dan, cak i da vidis samo 3-4 znamenitosti, sve je rastrkano.
Tokyo - Himeji, onaj voz sto ide uz JRP kostao bi te 16,600Y da platis na licu mesta, povratna.
Taj shinkansen prolazi i naravno, staje u Kyoto, svaki staje tamo.
Cak i da uzmes najskuplji shinkansen, Nozomi, to bi bilo 28,000Y.
Jos mi nije jasno sta ces u Nagano, tamo je sneg do guse. Nikko ti je mnogo vazniji (i blizi), tamo su ostaci Tokugawe Iyeyasu, najvaznije licnosti u istoriji Japan.
Ukratko:
Tokyo - agencija 12,000Y
Himeji & Kyoto shinkansen, 16,000Y + spavanje. Mozes da prespavas u Himeji (to nije mali grad) i ujutro u Kyoto.
Taj JRT je izgubljen slucaj u tvojoj situaciji.
A to sto "mnogo zelis", to je u redu, samo se spremi i da ne dobijes.
Comment