If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nagoya, studio muzičke škole. Video sam instrument zvani "ukulele", havajski, 4 žice, lak. To sviraju deca, moja ćerka kada je imala 6 godina.
Još je i električni.
Interesantno, baš ovaj model pravi firma Fender, na čijim je Fender Stratocaster i Fender Telecaster gitarama odsvirano možda 70% rock music.
Kako je oblikovana? Da podseća na Fender Telecaster, profesionalnu gitaru. To deca ne znaju a ovakvi kao ja i te kako znaju taj dizajn. Po inerciji, roditelj će da kupi detetu tako dizajniranu mikimaus gitaru.
Evo, liči na Fender Telecaster, gitaru koja se proslavila u rukama virtuoza kao Keith Richards, The Rolling Stones. "Honky Tonk Woman".
Japan, Gifu, u sred planine,factory outlet sa 600 radnji i 20 restorana.Tu su sve poznate marke, cene su 30% niženego u gradu. Roba je N-1, znači u maju se prodaje jesenja sezona modela odeće. Za mnoge to nije bitno (LEVIS se, na primer, ne razlikuje po sezonama). Kada u svojim gradskim radnjama više nemaju baš sve brojeve i modele odeće i obuće, pošalju ih ovde na rasprodaju.
"Banitora", upmarket kineski restoran. Duboko pržene pileće grudi.Točkići su lotus (lokvanj).
Japan, Nagoya,Nagakute. Tek zasađen, pirinač uživa u kiši. Uvek ovako pliva u vodi. Na većim parcelama sadi se mašinski.
U stara vremena a i danas na malim njivama u brdima, ručno se u zemlju zabadaju mladice. Iz torbe na leđima se, kao iz tobolca vade mladice i zabadaju u zemlju. Povijen ceo dan, nema gde da se sedne od vode, vrlo težak posao.
Nagoya, centrair airport. Thai na mesec dana. Aparat je Airbus A-350-900, 5 godina star. Thai je pre 3 godine izbacio iz upotrebe, zbog 30 % veće potrošnje goriva, svih 20 Airbus A-330 (to je onaj avion koji AirSerbia koristi za letove za Ameriku).
Čudno, pri rezervaciji karte i izboru sedišta, pokazalo je samo 10-ak slobodnih mesta, skoro sva u sredini. Pomislio sam,ako je pre pandemije bilo 5 direktnih letova dnevno a sada ima samo jedan, moguće da je puno.
Nije bilo puno,čak je bilo i prazno.Na čekiranju se videlo.Što je pre pandemije trajalo 2 sata sada je bilo gotovo 35 minuta. Možda ni 25% aviona. Čak je u domenu mogućeg, da je sam Thai Airways,na bazi očekivane potražnje, rasporedio slobodna sedišta za bolju ravnotežu a ostala proglasio zauzetim.
Za posmatranje aviona,400m dug "spit" u pistu
Sa dvogledom, maltene možeš da kažeš da li putnik u prozoru ima brkove
Nagoya, CentrAir airport, Terminal 2.To je otvoreno 2018, maltene samo za AirAsia. Odatle je išao i njihov let za Bangkok, za 30% cene od Thai Airways. Možda 90% letova sa Terminal 2 je bilo AirAsia. Sada, jun 2023.tamo su svi drugi low-cost a AirAsia nema ni jedan.
Nekoliko letova za Aziju
I nekoliko za po Japanu. Još se nije povratilo kao u pre-pandemijskim danima.
Japan, supermarket, kajsije. Malo poznato voće u Japanu. Cena je kao u dinarima, da ih nije bilo 2kg, kupio bih, ovako, previše. Sećam se kako smo se peli na drvo i krali zelene kajsije.
Kako se samo izgradilo ! Uvek volim da vidim slike - privatne, ne sa neta.
Da ne lažem...da ima nostalgije za Thai -IMA !
A najviše kod ćerke , koja je kod poseta bila mala i nije imala taj puni osećaj tropa kakav bi imala sad.
Šta da kažem, gde god idemo upoređujemo sa Thai.Ima što je bolje ali ima nešto u Thai što nam fali.
Comment