Japan, kineski restoran na CentrAir Airport, Nagoya, danas.
Sa obzirom da je na aerodromu (od kog ne mogu da se otkachim), super restoran, kao i svih 30 na istom mestu. Japansko selo na ultramodernom aerodromu.

Na masini, kao ATM, platis, osoblje nema nista sa novcem (nema ni baksisa u Japanu). Touchscreen, mashina prima i novcanice i sitninu, daje kusur.

Kupon koji ona izda das konobaru, on te odvede gde da sednes i to je to.
A klopa danas bila "akaton".
Aka = crveno (misli se na supu, ljututkastu)
ton = svinjetina
Svinjetina je bila kao shunka/slanina na kockice kao za yamb.

Kome nije dosta zacinjeno, ima i ove "condiments".

Krajnje desno je "chinese tabasco", ljuto ulje. U sredinini je soy sauce. Levo je ljuta paprika sa "aji shio" soli.
I kesice krajnje levo su "pickles" i susam.
Narucuju ljudi i druge stvari, zacini su ti da svako nadje sta mu treba. Nijedan nije isao u moje jelo.
Sa obzirom da je na aerodromu (od kog ne mogu da se otkachim), super restoran, kao i svih 30 na istom mestu. Japansko selo na ultramodernom aerodromu.

Na masini, kao ATM, platis, osoblje nema nista sa novcem (nema ni baksisa u Japanu). Touchscreen, mashina prima i novcanice i sitninu, daje kusur.

Kupon koji ona izda das konobaru, on te odvede gde da sednes i to je to.
A klopa danas bila "akaton".
Aka = crveno (misli se na supu, ljututkastu)
ton = svinjetina
Svinjetina je bila kao shunka/slanina na kockice kao za yamb.

Kome nije dosta zacinjeno, ima i ove "condiments".

Krajnje desno je "chinese tabasco", ljuto ulje. U sredinini je soy sauce. Levo je ljuta paprika sa "aji shio" soli.
I kesice krajnje levo su "pickles" i susam.
Narucuju ljudi i druge stvari, zacini su ti da svako nadje sta mu treba. Nijedan nije isao u moje jelo.
Comment