Novi Sad ,most preko Dunava , slike od danas

Od kada se izgradio Bulevar Evrope,lako se stiže do Novosadskog Sajma,mog današnjeg cilja

Taj Bulevar je pre desetak godina bio- zapušteno predgrađe

Ulica potpuno novih zgrada uz sam Sajam

Nov je i Master Centar sajma, sedište nekoliko firmi sa kojima poslovno sarađujem

Gužva i na prilazu,po lepom sunčanom danu od 25 C

84 godine tradicije Sajma Poljoprivrede gde je 90-ih bilo i političkih ubistava (Boško Perošević)

Tu sam jedne godine sreo Đinđića,vozio se nekom poljop.mašinom

Gužva i lepe promoterke

Bilo je i Japana...

Ali i dobrog roštilja,pečenja...

Izložbeni prostor u halama

Ali ja sam tu bio i u radnoj poseti.
Na poziv jedne inostrane poslovne firme u sali poslovnog centra pravac na predavanje

Čak i više,ako radiš posao za koji se nisi školovao,moraš da se edukuješ,pratiš nove stvari...

Nije WebEx ali bio je video bim....

Mogu zamisliti koliko je puta godišnje to zahtevno tek u IT, pratiti te nove stvari,edukovati se..
A posle radnog dela opuštanje sa kolegama uz ručak i kulturno zabavni program.
Pošto , tokom godine,komuniciramo telefonima a ne WebEx,Skayp ili sl. da se ovako ne vidimo za mnoge ne bih ni znao kako izgledaju.
Od kada se izgradio Bulevar Evrope,lako se stiže do Novosadskog Sajma,mog današnjeg cilja
Taj Bulevar je pre desetak godina bio- zapušteno predgrađe
Ulica potpuno novih zgrada uz sam Sajam
Nov je i Master Centar sajma, sedište nekoliko firmi sa kojima poslovno sarađujem
Gužva i na prilazu,po lepom sunčanom danu od 25 C
84 godine tradicije Sajma Poljoprivrede gde je 90-ih bilo i političkih ubistava (Boško Perošević)
Tu sam jedne godine sreo Đinđića,vozio se nekom poljop.mašinom
Gužva i lepe promoterke
Bilo je i Japana...
Ali i dobrog roštilja,pečenja...
Izložbeni prostor u halama
Ali ja sam tu bio i u radnoj poseti.
Na poziv jedne inostrane poslovne firme u sali poslovnog centra pravac na predavanje
Čak i više,ako radiš posao za koji se nisi školovao,moraš da se edukuješ,pratiš nove stvari...
Nije WebEx ali bio je video bim....
Mogu zamisliti koliko je puta godišnje to zahtevno tek u IT, pratiti te nove stvari,edukovati se..
A posle radnog dela opuštanje sa kolegama uz ručak i kulturno zabavni program.
Pošto , tokom godine,komuniciramo telefonima a ne WebEx,Skayp ili sl. da se ovako ne vidimo za mnoge ne bih ni znao kako izgledaju.
Comment