Thailand 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • yoyogi
    Chairman of the Bored
    • Aug 2011
    • 4686

Ja ne znam šta oni stvarno rade. Možda kontrolišu da neko ne toči alkohol kada je zabranjeno, nesporazume kada neko iznajmi moped, vrati ga pa mu iznenada nađu neko oštećenje, jure prostitutke iz Nigerije i bivšeg SSSR. Ko prijavi stranca da radi nešto nelegalno ili nema vizu.

Znam da imaju ofis na Jomtien Beach u Pataji. Nisu prava policija.
    Azija, moja dežela.

Comment

• Mekong
      Ljubim miris napalma u zoru...
      • Dec 2011
      • 656

Blizu mog stana, Bangna Central Plaza, shopping mall 12 spratova + aqua park na krovu. Nema šta nema u kompleksu, bar 50 restorana, supermarket, robna kuća, ITCity za kompjutere i elektroniku, svi mobilni provajderi, nameštaj, 10 banaka, bioskop sa 10 sala. Čak i Rolex ima radnju za luksuzne satove.

Aquapark nije ni mali

Renovirali su ga 2 godine, 2014. je ponovo otvoren ali mi nismo išli u Thai tih godina

Eno i moje zgrade u vidnom polju

Voda kristalno čista, topla

Ulaz je za decu 120THB, za odrasle 250THB (to nije ništa prema 1,200THB u velikim parkovima)

Tobogani, ozbiljni

Odozgo,

Vidi se i grad Bangkok

Eno i Souvarnabhumi aerodroma, avion u poletanju

Ima lepog nameštaja da se legne (ne naplaćuje se)

Ili sedne

Neki to uzmu kao da su na letovanju

Još jedan razlog da se zamislim što uopšte, kad imam bazen u zgradi i ovaj aquapark na 10 minuta vožnje, uopšte idem u Hua Hin i trošim pare za ovo isto, što mi je pred nosom.
      Winston Churchill: "Americans will always do the right thing, but only after they have exhausted all the alternatives."

(clone of Yoyogi, for fun)

Comment

Working...
      X