Tajland 2025

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • yoyogi
    Chairman of the Bored
    • Aug 2011
    • 4714

Tajland 2025

Otisla je izvidnica. Sutra (3. jul 2025) idem i ja. Airbus A350-900.

Nagoya CentrAir Airport, ima ovu promenadu, 400m, ide duboko, do piste

Ode on.

Ovaj put, Thai ce biti administrativne stvari oko penzionerske vize. Nece biti rentacar, Sheratona, Hiltona, sve u Bangkoku.
  • onnut
    Moderator
    • Jan 2014
    • 1237

Sretan put.
    Vidim poleće u 11 h ili po srpskom 4 am, tad se još spava u Srbiji.

Comment

• yoyogi
      Chairman of the Bored
      • Aug 2011
      • 4714

Stiglo se, let je bio udoban, servis i klopa bilo dobro. Aparat HS-THK, Airbus 350-900, 7 godina star,

Comment

• onnut
        Moderator
        • Jan 2014
        • 1237

Važno je da se stiglo.Bez turbulencija .
        Eto,bezmalo, godinu dana od zadnje posete.A bilo je priča da će se ići često.
        Sad se to menja.
        Da vidimo kako izgleda okolina,da nije nikla neka nova zgrada?
        A pečena riba,usoljena, na štandovima oko zgrade, u to ne sumnjam.
        Rado bih to konzumirao.

Comment

• yoyogi
          Chairman of the Bored
          • Aug 2011
          • 4714

Pri sletanju, dugotrajni parking za avione van upotrebe. Odmah se primeti izbledelost boje, 5 godina, od izbijanja pandemije.

Ono sto me je iznenadilo, ima i 4 AirBus A380(preostala 4, koje jos nisu prodali, dva su prodali). To je pre 10 godina bio ponos svih firmi koje su ih imale.

Comment

• yoyogi
            Chairman of the Bored
            • Aug 2011
            • 4714

Kao da sam prespavao jednu noc i ujutro pogled isti kao pre godinu dana.

Comment

• onnut
              Moderator
              • Jan 2014
              • 1237

A sa aerodroma do kuće- taksijem.Kao i mi, turisti,kada stignemo u BKK.

Primećujem da je lepo ozelenilo oko ovih kućica.Ima i oblaka .Sad će kišna sezona .

Comment

• yoyogi
                Chairman of the Bored
                • Aug 2011
                • 4714

Ulicna hrana je sklonjena sa ulica, kazu, pravili su saobracajne guzve. A bolnica Si Karin je tu, neko je to nasao kao razlog.
                Mada to je bila akcija vlasti, To traje mesecima, cak su i samu Sukhumvit tako osisali.
                Nema vise one pecene ribe (sigurno ima tu negde, jos treba da vidim gde).

Umesto njih, otvoreno je na desetine novih restorana, ako se to maskiranje street food moze tako nazvati. U pobocnim ulicicama.

Ovaj "Five Star", piletina, ima celo peceno pile da se kupi, 129 THB.

Ukusnije je nego KFC

Mada sam voleo tu pecenu ribu i sve ostalo tamo, moram da priznam da sada izgleda cistije i da nema gungule kada svi, ukljucujuci i dame, profesinalke u Chanel kostimima u kesama nose u svoje Mercedese sta su kupile na ulici, za veceru, sa kim god da zive u okolnim stanovima.

Comment

• yoyogi
                  Chairman of the Bored
                  • Aug 2011
                  • 4714

Neverovatno, godinu dana sanjam australijske meat pies. 2024, sam kupio 12 tiih pita (kao ono iz Politikinog Zabavnika 1970-ih, Bim & Bum u Engleskoj, kradu pite koje su domacice ostavile da se hlade na doksatima prozora.
                  Doneo sam, u Japan, na povratku, 4 preostale pite. Prijavio sam da ih imam, mada su fabricki pakovane, bile su mi konfiskovane. No food from anyhwhere can come into Japan.
                  To je kao nas burek sa mesom.

Comment

• yoyogi
                    Chairman of the Bored
                    • Aug 2011
                    • 4714

Originally posted by yoyogi View Post
                    Pri sletanju, dugotrajni parking za avione van upotrebe. Odmah se primeti izbledelost boje, 5 godina, od izbijanja pandemije.

Ono sto me je iznenadilo, ima i 4 AirBus A380(preostala 4, koje jos nisu prodali, dva su prodali). To je pre 10 godina bio ponos svih firmi koje su ih imale.

Danas mi kaze, na bazenu zgrade, Thai national, njegov rodjeni brat, bio je kapetan sa Thai Airways, bas na Airbus 380. Ostao bez posla, jos nema posla, 5 godina, nada se da ga Emirates pozovu da radi za njih, kapetan. Godine prosle a on bez odrzavanja letacke licence.

Comment

Working...
                    X