Predavanje engleskog u Tajlandu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • yoyogi
    Chairman of the Bored
    • Aug 2011
    • 4686

...postoje indicije da cu da predjem u bangkok ove godine ili pocetkom sledece.

...mozes mi reci koji tefl bih mogao da trazim da mi firma plati. koji je opste priznat na Thailandu i ako mozes linkove da mi posaljes.
    Bilo je to ranije, i mi ovde treba da googlamo da to nadjemo, mi bi trebali kandidate za nastavnike da pitamo da nam oni kazu a ne obrnuto.

Ovaj kurs je CELTA, 3 nedelje, 1,600$. Sa stanovanjem 2,100$ (znajuci Bangkok, mogu ti reci da sam ne mozes da nadjes smestaj po toj ceni za tako kratko vreme).

Kurs je pun "Welsh butchers" i tipova kojima je engleski maternji a koji nemaju ni srednju skolu.

ili ovaj:

U samom Beogradu ima CELTA in Belgrade, у БГ. 900 фунти стерлинга. Трећи hit на "celta certification belgrade" google претрагу

To su kursevi predavanja jezika, odlican engleski se vec podrazumeva.
    Azija, moja dežela.

Comment

• yoyogi
      Chairman of the Bored
      • Aug 2011
      • 4686

Ovo je od vlasnika sajta:

Molimo vas da pitanja koja imate stavite na Forum, ne da idete preko PM. Mi mozemo da damo ekspertske savete (Japan, Thailand) a za uzvrat trazimo da to bude svima vidljivo.
      Ako imate nesto sto je delikatno, PM je OK ali za opste savete, otvoreni Forum je mesto.

Nama ne trebaju niti nas zanimaju vasi licni podaci (nista kao FaceBook).
      Mi vam ne stavljamo reklame niti vase uclanjenje ovde ide bilo gde i bilo kada. Vidite i sami da se od vas nista licno ne trazi.

Ovaj sajt je nekomercijalan a opet, kada dodje do Japana ili Tajlanda, kompetentan, vise nego bilo koji drugi u blogosferi.
      Ukratko, ne postoji sajt na planeti gde se na srpskom mogu dobiti bolji saveti kada dodje do Japana ili Tajlanda.

Pozdravljam vas izbor da dodjete kod nas i pitate i dobijete odgovor, hvala vam.

Azija, moja dežela.

Comment

Working...
      X