Sad tek vidim da su Raamenove slike nestale.
Bio sam ih sacuvao, onda otisao u Admin da "unapprove attachment", jedino tako mogu da se obrisu. Kada sam to uradio (obrisao ih kao attachmente), prestale su da se pojavljuju duplo. Dan kasnije sam obrisao i one sto sam sacuvao na svom disku. Sada vidim da nema nikakvih slika. Ako Raamen hoce, neka napuni slike u post posle ovoga, sacuvacu ih, obrisati post i onda i umetnuti tamo gde treba da budu.
Bio sam ih sacuvao, onda otisao u Admin da "unapprove attachment", jedino tako mogu da se obrisu. Kada sam to uradio (obrisao ih kao attachmente), prestale su da se pojavljuju duplo. Dan kasnije sam obrisao i one sto sam sacuvao na svom disku. Sada vidim da nema nikakvih slika. Ako Raamen hoce, neka napuni slike u post posle ovoga, sacuvacu ih, obrisati post i onda i umetnuti tamo gde treba da budu.

S obzirom da sam stigao oko 12 na Shinjuku, a da sam imao samo rucni prtljag, nije padala kisa i cekiranje u hotelu je bilo od 3, nije bilo strasno. Tu dolazim do dela da li uzeti voz ili autobus. Od shinjuku stanice do mog hotela treba 20-25 minuta peske, ako covek zna tacno gde ide. Ako je vas hotel jedan od onih gde staje limuzine bus, ili je blizu, bus je odlicno resenje. Ako nije, u povratku doci ranije do hotela gde se uzima autobus da se napravi rezervacija(iako ste vec kupili karte) Ja sam uzeo keio hotel, koji je jos 10 minuta peske od shinjuku stanice, znaci 30-35 minuta u mom slucaju, sto je ok ako ne ljusti kisa, nije vlaga i ako nosite samo rucni prtljag. U vezi prtljaga, preporucujem samo rucni prtljag za put, nista vise. 

Comment