If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Otisao da nesto radi, pojma nema sta radi, mozda je otisao nesto da proda, kako bilo, da uzme neke pare.
Mi smo pokupili njegovu cerku, sada je sa nama u Bangkoku, vodimo je u Hua Hin, vracamo je sledece subote. Plavo dete, lepo, retko ko bi pomislio je da je majka Thai.
Da cerka ima drugaricu, one se lopo slazu (mala je mladja, ima 8 godina). Eto, veceras se prvi put vozila liftom, tamo sve kuce, nema zgrada.
In the darkness of the jungle,
We are merry jungle people.
Ooo-jungle people,
We are happy people.
"Jungle People"
Soulful Dynamics
Columbia, single, 1976
Vec je prolazila, na vetrobranu se vidi po neka kap. A bila je oluja, tipicna za 17h svakog dana u Bangkoku.
Ovaj kamion, prepravljen u autobus je u stvari usao u prazninu gde nema gradskog prevoza. Ide od (danas) poslednje stanice SkyTrain, Bearing, bas do moje kuce. Karta kosta 15THB (1EUR = 40THB) a taxi kosta 80THB. Nikakvo cudo da je skoro pun. Ide na 15 minuta.
Ovi, na motorima, ako se kisa vrati, ima da iskisnu
In the darkness of the jungle,
We are merry jungle people.
Ooo-jungle people,
We are happy people.
"Jungle People"
Soulful Dynamics
Columbia, single, 1976
Ovaj kamion, prepravljen u autobus je u stvari usao u prazninu gde nema gradskog prevoza. Ide od (danas) poslednje stanice SkyTrain, Bearing, bas do moje kuce. Karta kosta 15THB (1EUR = 40THB) a taxi kosta 80THB. Nikakvo cudo da je skoro pun. Ide na 15 minuta.
To znači da se od centra BKK do tvog kompleksa ustvari lako stize i bez kola i saobraćajne guzve.
Sky train do zadnje stanice Bearing i ovaj bus.I to ukupno za samo
70-80 THB mislim.
Negde si rekao da se ubuduće planira produzenje BTS do tvoje zone.Da li su već podigli one stubove za BTS?
Nocas je padala kisa. Moja pijaca ima izlozbu strasila (pravila deca) koja stoje ceo oktobar i novembar, glasanje za najbolje.
Sinoc su ih pokrili najlonom da ih zastite od kise.
U pozadini je moja banja, ona rogata zgrada.
(Clone of Yoyogi)
"My woman from Tokyo,
She makes me see.
My woman from Tokyo,
She's so good to me"
Deep Purple
Woman from Tokyo
"Who do we think we are", Album
EMI, 1972.
Kao i svakog drugog vikenda, imali smo jednu od cerkinih drugarica na "sleep over". Rado Japanci prepustaju decu nama, znaju da nema TV i video igara, uvek neka aktivnost.
Prvo su mesile "cup cakes", same, vidi se da nisu znale da moraju biti identicne mase da se isto ispeku.
Posle su ih jele (ponele u kola), kazu da su bili dobri.
Onda novi Harry potter film, "Fantastic Beast".
Pa vulkanska banja, Nakatsugawa.
Videli smo, farbanje mosta blizu banje u cinober je zavrseno, godinu dana je trajalo.
Comment