If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Toyota City, Korankei klisura i njene famozne jesenje boje (4,000 stabala).
Ove godine je specijalno, godina je bila topla i lisce jos (27. novembar 2024) jos nije pozutelo kao prethodnih godina. I na Mt Fuji je, na samu kupolu, sneg pao 3 nedelje kasnije.
Preko dana, nije neka atrakcija, kao da drvece ceka jos dve nedelje. Danju smo samo prosli, bez zaustavljanja, slika sa puta.
Nocu je atraktivnije. Osvetljenje prestaje 30. novembra, da ga uhvatim dok ga jos ima, pre nego sto lisce pozuti dovoljno za dnevnu atrakciju.
Mesto udahne zivot u novembru, radnjice i laka hrana (nema restorana vrednih pomena, samo standovi).
Osim standova, lokalci i zarade na naplacivanju parkinga (1,000 dinara).
Japan, Aichi, Gamagori. Japanska prestonica pomorandzi. Ulaz je 1,000 dinara, mozes da jedes koliko hoces i da kuci (u korpici koju ti oni daju) poneses mozda 1kg plodova.
To su te korpice, toliko mozes da izneses. Da se to kupi u radnji, bilo bi kao 1,000 dinara. Uzivanje da sam beres, masovno su porodice sa decom i parovi kojima je to subotnji izlazak.
Nagoya, Atsuta Shrine, star 1,900 godina, posle Ise Jingu, najugledniji hram u Japanu.
Proslava srecnog detinjstva, shichi-go-san (7-5-3). Deca stara 7, 5, 3 godine se odenu u tradicionalnu nosnju i odvedu hram za molitvu i slikanje. Ti se kostimi iznajme na dan, plus sminkanje, moze da kosta 40,000 dinara.
Tokyo, Yoyogi station. Ziveo sam 3 godine na 300m od nje. To je mala stanica, mislim da nikada nisam uzeo voz odatle. Sledeca je Shinjuku, 3 miliona putnika dnevno.
Visoka zgrada u prboj levoj trecini slike je hotel gde sam, pre penzije, odsedao kada sam u Tokiju, firma odredila a cene su bile trecina onoga na booking sajtovima. Firma je bila preko puta.
Prva polovina zgrade je Microsoft, druga, gornja polovina, hotel
Japan taxi vozila. Toyota Crown, od 1955, jos ih masovno ima na taxi, izgled modela iz 1995. I Hong Kong taxi su bas ova vozila. Ne mogu da se kupe pojedinacno, namenjena su za taxi fleet. Ako neko bas insistira (ne znam ko bi to bio) moze da ih kupi, polovna, posle 400 hiljada km na taxi. Unutra su, zbog kratkih voznji modifikovana, enterijer i izolacija unutra su minimalni, da se dobije na prostoru. Vrata imaju hidraulicnu polugu kojom vozac otvara i zatvara vrata (tu stranci grese kada hoce sami da ih otvore/zatvore).
Interesantno, kada se ulazi u taxi, most senior ulazi prvi i ispretura po zadnjim sedistima se da sedne iza vozaca. Nije da, na primer, zenska ulazi prva.
Napred, na suvozackom sedistu, ne sedi niko. To je mesto za onoga, koji na americkim dilizansama drzi pusku. Ako ima 4 putnika, napred sedne najmladji i najnizi u hijerarhiji putnika.
Tako, da neko od vas dodje u Japan i uzme taxi, prvo vi da sednete iza vozaca a onda vas saputnik (zena, devojka ili neko mladji od vas, za posao neko nizi od vas).
Ta se vozila vec 10 godina, polako zamenjuju novim, isto Toyota.
Bazirana su na Toyota Sienta (12,000 EUR), opste raspoloziva javnosti u vanilla izdanju. Taxi verzija podseca na londonske cabs. Nesto su im radili, podigli krov.
Japan, Okazaki, berba grozdja. Umotani grozdovi imaju prozorce da se vidi koliko su zreli. Mada, svake nedelje razlicite vrste sazrevaju sve odjednom. Nije sve isto grozdje.
Radni dan, nije bilo skoro nikoga.
Leave a comment: