If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pa i ne treba joj pomoc, s obzirom da je bivsi profesionalni bokser, a sada trener.
Ima tu još nešto, ne rečeno u tekstu iz novina.
Huay Kwang je sedište prostitucije za Thai lokal i za azijsku klijentelu. Tu je i najveća javna kuća na svetu, Poseidon.
Ta devojka se obukla kako se tu i očekuje, normalna Thai bi pre bila viđena mrtva nego u toj haljini.
Šta se verovatno desilo: taj tip je, misleći da to uvek baš na tom mestu tako lako ide, izazvao incident. Namerio se na verovatno pravu osobu ali na pogrešan način. Znao je i on da udari, vidi se na klipu kako je mlatnuo jednoga od učesnika tuče.
Nju nije smeo, prvo jer je žensko a drugo, pojma nema koje saveznike ona ima u vidokrugu, mogli su tačno da ga ubiju od batina, namrtvo. Zato je tako ponizno i trpeo njene udarce i psovke.
Na klipu se čuje kako mu viče "yehtmae" = yebaču svoje majke.
Nagoya, poslednji dan februara 2022. Išao sam na obavezni sistematski pregled (preko firme), 22 pregleda i analize i doktor mi na kraju protumači rezultate, zdrav sam, sa gubitkom 10kg od prošle godine ispadoh još zdraviji.
Ništa da se ponovo proveri, "samo nastavi tako".
Još drvoredi nisu ozeleneli. Ova ulica ide od moje kuće do centra Nagoye, 7km, sve je ovako. Široka. A široka je jer su Ameri Nagoju razrovali do temelja pa je posle 2. Svetskog rata sve projektovano i građeno ponovo.
Neko bi mi rekao "Sad si našao sa Rusima da se petljaš"?
Danas mi je stigla pošiljka naručena preko knjizara.com.
Sabrana dela Dostojevskog, Lav Tolstoj "Rat i Mir" 4 dela, Ana Karenjina 2 dela i još 3 knjige Milovana Danojlića. Sajt je expeditivan, stiglo je za 5 dana, DHL, na vrata.
Dostojevski je za 20 godina napisao 8,000 strana, to je strana-dve dnevno, u proseku.
Čitao sam ja to i pre, raspareno, neke počinjao pa prestajao. Već sam imao 5 knjiga Dostojevskog od raznih izdavača.
Japan, Toyota City. Moj Irish Pub gde sam dolazio svakog četvrtka na pivo i irsku pitu, promenio vlasnika i namenu.
Propao je zbog virusa (kažu da se izmestio na ekvivalent Terazija u Nagoji). Tu su dolazili uglavnom stranci, zaposleni u Toyota Motor po svetu pa psolati na obuku u centralu. Još je jedan takav pub otvoren preko puta hotela gde oni odsedaju, to propadanje je trajalo i od pre.
Comment