Foto za danas (2017)
Collapse
X
-
Šetnja kroz tokijski sumrak. Pešačka zona, stotine restorana, oko Shinjuku stanice.
Puno ljudi, mirno, bezbedno
Tu mi je irski pub, "The Dubliner's"
I moje omiljeno jelo, shepherd's pie (840 dinara). Pravim je i kod kuće
Pa nazad, drugim putem
Azija, moja dežela.
Comment
-
-
Kad nema duže postova -zna se - Tokijo.
Izgleda da ti (opet) nije bilo loše tamo.
Tokijo lepo izgleda.
Neon,čisto,ljudi lepo obučeni...dobri restorani.
Ovde ,na Samuiu,thai pokušavaju uveče nešto imitirati sa tim neonom.
Chaweng Beach,odmah mi je ispred hotela-Hard Rock Cafe.
Uniformisane hostese koje po opisu posla moraju povremeno i da đuskaju.
To će biti u Beogradu umesto "Ruskog Cara".
Večernja slika nije Shinjuku.
Comment
-
-
Kabinsko osoblje FinnAir, Nagoya CentrAir Airport. Kada je uvedena linija Helsinki - Nagoya, štampa ih je ismevala.
Kao, "Ko hoće negde da ode a nema pojma gde, neka uhvati let za Helsinki".
Ispostavilo se da je linija pun pogodak, avioni uvek puni. Nagoya, centar industrije, proizvodnje, robotike i nauke (5 Nobelovaca) koja pravi više para nego cela Kanada, uvek ima dovoljno poslovnih putnika iz Evrope koji idu baš u Helsinki da bi uhvatili vezu. Još, ti poslovni putnici su u Business Class, njih 46 isplati ceo let, cela ekonomska klasa može da putuje i za džabe. Šta god da su "economy" platili je extra aviokompaniji.
Pazi policajca, u belim rukavicama.
Same stjuardese su "vremešne", posade azijskih kompanija mogu da im budu ćerke, nekima možda i unuke.
Ne sumnjam da su gospođe profesionalne i da bi znale šta da rade u slučaju frke.Azija, moja dežela.
Comment
-
-
Originally posted by yoyogi View PostKabinsko osoblje FinnAir, Nagoya CentrAir Airport. Kada je uvedena linija Helsinki - Nagoya, štampa ih je ismevala.
Kao, "Ko hoće negde da ode a nema pojma gde, neka uhvati let za Helsinki".
Ispostavilo se da je linija pun pogodak, avioni uvek puni. Nagoya, centar industrije, proizvodnje, robotike i nauke (5 Nobelovaca) koja pravi više para nego cela Kanada, uvek ima dovoljno poslovnih putnika iz Evrope koji idu baš u Helsinki da bi uhvatili vezu. Još, ti poslovni putnici su u Business Class, njih 46 isplati ceo let, cela ekonomska klasa može da putuje i za džabe. Šta god da su "economy" platili je extra aviokompaniji.
Pazi policajca, u belim rukavicama.
Same stjuardese su "vremešne", posade azijskih kompanija mogu da im budu ćerke, nekima možda i unuke.
Ne sumnjam da su gospođe profesionalne i da bi znale šta da rade u slučaju frke.
Comment
-
-
Serviranje piva. Kažu, bar industry, ljudska psiha ne može da odoli a da pivo iz ovakve čaše ne popije brzo i naruči sledeće.
Na suprot tome, isto pivo iz obične pint čaše, može da se "nurse" satima.
Čak mislim da sam to i prepoznao. Baš me briga za pivo, ali to gurkanje mi umanjilo raspoloženje i promenio sam restoran.Azija, moja dežela.
Comment
-
-
Originally posted by onnut View PostNa ostrvu, između dve kolovozne trake,najduže ulice na svetu,Sukhumvit,(i možda najzagađenije, najbučnije ...) u sred' dana neko leži.
[ATTACH=CONFIG]2974[/ATTACH]
Slika je mala, ne može da se kaže tačno da li je Thai ili stranac.
Moguće, da je stranac, kome su sve lađe potonule.
Thai nationals bi se pre samoubili nego da ovako završe.Azija, moja dežela.
Comment
-
Comment