Pobogu, kakav je ovo promet danas? Ovoliko ljudi nije proslo svezajedno od prvog dana.
Pozoriste, sve u 92
Collapse
X
-
Pozoriste, sve u 92
Ne mogu da se skinem sa navike da rishkam po postovima kako kokosh po djubristu.
(clone of yoyogi, for fun) -
Cini mi se da su sve "grobari".
Jedan me je, u guzvi, uvatio za dupe...kad sam se okrenula, kada mi je video lice, pobeze koliko ga noge nose....mora da ga je nadrkani pogled moj zveknuo ko cekic!Ne mogu da se skinem sa navike da rishkam po postovima kako kokosh po djubristu.
(clone of yoyogi, for fun)
Comment
-
-
Originally posted by Besna View PostCini mi se da su sve "grobari".
Nisu samo "grobari" nego i "cigani". Dve reke navijaca idu, jedna Nemanjinom a jedna Beogradskom.
Sastace se na Slaviji i onda idu prema nama.
Ako nam kurir Jovica i UDBA ne priteknu u pomoc i nateraju navijace da se pobiju medjusobno, dolaze nam na vrata.(Clone of Yoyogi)
Comment
-
-
Navijachi, placeni da spale stara kola, pale automobile!
Kurir novine kazu da neki vezuju bodljikavu zicu jedni drugima oko vrata! Jos, te novine kazu, Franzuzi dolaze sa gas maskama da vade decu iz krevetaca!
Dolazi smak sveta!(Clone of Yoyogi)
Comment
-
-
Nemojte da dramite i panicharite. Sve je pod kontrolom.
Nije ovo nikakva opsada, obicni izliv govana unazad. Pa ko je video gulag bez toga?
Ni ja ni Kink vam nismo prosipali kible. Jeste, table "bojkotovan" ste morali da nosite, pa kako Jovo Kapicic kaze, to ste i voleli i mi o tome nista nismo znali. I na Prison break ste priznavali, terali druge da revidiraju, kajali se, plakali.
Samo da je Jovo mladji, bio bi jos bolji moderator od nas. Mada od njegovih metoda nismo daleko.Ne mogu da se skinem sa navike da rishkam po postovima kako kokosh po djubristu.
Comment
-
-
Mir bre u kokoshinjcu! Kakva je to panika?!
Nisu nikakvi verski fanatici nego "shoder divizija". Ono sto oni rade, zakopaju te u shoder do gushe, samo ti ostave glavu da viri. Kao u western filmovima sto su radili Indijanci.
I te krstache, kakve bre krstache, to je njihov zastitni znak. Nije krstacha nego "+", od njihovog "+ 1".
Kakvi bre fanatici, to su zayebanti. Ne plasite se njih.(clone of yoyogi, for fun)
Comment
-
-
Eto, papa Kink pojasnio.
Sta ako pocnu da demonstriraju pred nasim prostorijama? Jaja, gadjanje, znas ono kako su voleli one pre nas?Ne mogu da se skinem sa navike da rishkam po postovima kako kokosh po djubristu.
Comment
-
Comment