Pozoriste, sve u 92

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • andjelija
    Gradjanka sam mala ja, lalalala
    • Sep 2011
    • 16

Originally posted by Besna View Post
    Eto, papa Kink pojasnio.

Sta ako pocnu da demonstriraju pred nasim prostorijama? Jaja, gadjanje, znas ono kako su voleli one pre nas?
    Ja tvoje misljenje, Besna, jako cenim.

Treba li da preduzmemo neke mere bezbednosti? Chaushesku type tunnels, ili nesto, da ne prodjemo kao Gadafi?

Mada (ako smem a nisam sigurna da i znam) da mislim, zakopati mene u shoder? Pa ja u shoder ulazim kao mach u korice, uh, sto bi me zayebali. Pa da nas kreteni zakopaju u shoder, bas bi nas nesto uzbudili, pa to je kao da bace ribe u vodu.

Cekam dalje instrukcije od pape Kinka.
    Mirna, andjelija!

(clone of yoyogi, for fun)

Comment

• Kink
      U razdeljak te, americki, ljubim
      • Sep 2011
      • 27

Kvo-kvo-kvo.

Dosta bre!

Evo plana za odbranu: prvi sam se obukao u kucni mantil i stavio svileni zuti shal. Da izgledam kao Djuza Stojiljkovic.
      Takticka varka, da me ne bi prepoznali sa zakrpama na laktovima 30 godina starog sakoa.

To i vama preporucujem. Kao, na primer domacice, papilotne ili kosa na "sarme", fatirana kucna haljina. Ako nekome otvarate vrata, imajte mlatilicu za muve i komarce u ruci, zlu ne trebalo. Nemojte da se istichete dok ova frka ne prodje.

Jos, neki dzakovi sa peskom oko naseg kompaunda, mozda to. Ako ima neko da nam to spremi. Potegnucu svoje veze, ima ih nekoliko koji me vole, nije da svi hoce da me prebiju.

Comment

• shoderash
        Monstrum iz sljivare
        • Sep 2011
        • 44

Papa Kinke, mogu li ja nesto da kazem?

Znam o shoderu sve, pa i o pesku. Voljan sam da vam obezbedim 400 dzakova shodera, bez naknade.

Istina, trazim i protivuslugu. Ako se nekad pojavi neko americko doope, da me izvedete na binu da ga, pred svima, strasno poljubim. I da me vash fotograf slika u tom chinu. Pa vi to radite day in day out, samo jedan mali vremenski slot za mene.
        Moze i malo doopence, ne mora kao papa-Kinkovo, samo da je americko.

Ili trazim previshe?
        Snabdevamo za doktorate, magistature, privatne i drzavne, samo odredite vreme i mesto

(clone of yoyogi)

Comment

• Kink
          • Sep 2011
          • 27

DzkrMljVkdr!

Comment

• shoderash
            Monstrum iz sljivare
            • Sep 2011
            • 44

Originally posted by Kink View Post
            DzkrMljVkdr!
            Papa Kink, "roger".

Razumeo sam Vashu poruku.

Medjutim, vidim, da je vama stalo da ostanete na vlasti, kako tako.

Uz komercijalnu cenu, mogu da obezbedim zapreke protiv "+1" zayebanata.

To bi bili 3-metarski "+" od armiranog betona. Ne samo to, nego 3-dimenzionalni, na sve 3 strane. Kao betonski konjici, cak su i slatki na oko. Znate sta je 3 dimenzije? Kao oni pre jogurti, trouglasti. Niko nije slushao Shoderasha, da jeste, bila bi takva i bosanska zastava.

Nece oni znati ako naidju na prepreku te vrste, kada vide 3 dimenzije mogu da krenu na drugu stranu, prepoznace jogurt pa gde krenu, nije vas briga.
            Snabdevamo za doktorate, magistature, privatne i drzavne, samo odredite vreme i mesto

(clone of yoyogi)

Comment

• Kink
              • Sep 2011
              • 27

Jooj, shoderash, nemoj molim te jogurt da pominjes, ako ga se sete i pocnu da nas gadjaju...

Drugo nesto ja imam na umu. Mi smo nenasilni, subjekti pod nasom vlascu sami sebe maltretiraju, kao na Golom otoku.

Nenasilno, da se uvede obavezno klanjanje i moljenje skuplturi americkog doopeta. Nesto kao na mom avataru. Ujutro i uvece.
              Od klecanja i klanjanja u dzamiji ili molitve u crkvi, ova nasa molitva nema reci niti Sveto pismo niti nesto vere osim u stvari kao macdonalds, elvis i slicne trivijalnosti. Pri nasoj molitvi se samo cmokce kao da se daje poljubac. Lako se uchi i tesko zaboravlja.

Nasa Vera, "Doopeljubivi Svedoci" bazira se na nasem nekadasnjem vekovnom robovanju. Neki su se toga oslobodili ali mi nastavljamo tradiciju na visem nivou: umesto roboljublja koje je zastarelo, mi imamo sada doopeljublje.

Comment

• Besna
                Ko mi je skinuo cvet?
                • Sep 2011
                • 22

Ma jesmo mi sekta Doopeljubivih Svedoka ali malo, nedovoljno, ljubimo americko doope, cak i sa tvojim , Papa Kinke, smernicama.

Ova najezda nevernika, "grobara", "cigana" i "vasinaca", nije naivna. Cujem da se i "yoyogijevci" pridruzuju harangi.

Pogotovo ona "handzar divizija", to su im , valjda, "specijalci".
                Ne mogu da se skinem sa navike da rishkam po postovima kako kokosh po djubristu.

Comment

• andjelija
                  • Sep 2011
                  • 16

Ja tvoje misljenje, Besna, jako cenim.
                  Mirna, andjelija!

Comment

• shoderash
                    Monstrum iz sljivare
                    • Sep 2011
                    • 44

Koja bre "Handzar divizija"?

To su bre moji, "Shoder divizija".

Ne dizu 3 prsta, umesto toga samo kazu "+ 1".

Ja cu sa njima da pregovaram, nista kamenice kroz prozor, ne brini. Oce oni malo da kresnu kada moze.

Yebote, kao da ce neko pozoriste da igra komad kako je Forum B92 postao omrazen kao i prethodna vlast.

(clone of yoyogi)

Comment

• andjelija
                      • Sep 2011
                      • 16

Originally posted by shoderash View Post
                      Koja bre "Handzar divizija"?
                      Oce oni malo da kresnu, kada moze.
                      Hihihi.

Oce malo da kresnu?

Nisam ja dzabe postovala svoje slike u "yebi me pozama".
                      Mirna, andjelija!

Comment

• Kink
                        • Sep 2011
                        • 27

Kokoshi, dosta.

Mi smo pod opsadom.

Nasa vera, Doopeljubivi Svedoci, trazi nove infuzije. Mislim da pozovem Sikija, on se naljubio doopeta kao niko na svetu. To mu je i nasledno. Toliki je Vernik da je samog sebe zanemario, cak i unistio, sve zarad interesa nase Doopeljubive religije.

(zovem ga, zauzeto, mora da je bizi ljubeci neko doope tamo negde)

Comment

• Besna
                          Ko mi je skinuo cvet?
                          • Sep 2011
                          • 22

Ma imamo mi svoju "Shoder diviziju". Ja sam ih licno uzgajala i birala. Papa Kink samo preporucivao. Pa skoro cela nasa Moderacija su govna kao "+1"inashi.

Od naseg aktivnog clanstva, a imamo ih manje od broja moderatora, uglavnom su slepci, shoderashi i sljam, moroni koji mogu, pravilno zajezdani, da nas zastite od najezde istih takvih.

Okrenimo se sebi, nasim unutrasnjim snagama.

Da, recimo, postavimo one "Pogodi qrac", pa oni su isto dobri kao i nasi napadachi.
                          Ne mogu da se skinem sa navike da rishkam po postovima kako kokosh po djubristu.

Comment

• outcast
                            Regular Member
                            • Aug 2011
                            • 20

Da li sam propustila nesto: Besna vise nije moderator u kokosinjcu? Ne znam kome da se obratim, pa evo raspitujem se ovde. Kako, zasto, ko, kada, gde?

Comment

• yoyogi
                              Chairman of the Bored
                              • Aug 2011
                              • 4686

Originally posted by outcast View Post
                              Da li sam propustila nesto: Besna vise nije moderator u kokosinjcu? Ne znam kome da se obratim, pa evo raspitujem se ovde. Kako, zasto, ko, kada, gde?
                              Vidi stvarno. U taj brlog sam prestao da zalazim, sad vidim da Zoran ima 6 pdf, kao da je od nje preuzeo.
                              Odjednom, ban goveda (DWS, Stmoris i BlackDog) koja su trebali odavno trajno da banuju, kao da im je naprecac uskracena zastita.

Izgleda da je bilo nesto (ima malo na Zasto topiku) oko fasizma u Srbiji. Izgleda da je Kink nepovezan mada ako je preko nje vrsio uticaj onda i on kao da je dobio pedalu. Kako li ce tom sljamu pasti gubljenje jedinoga sto je u zivotu imao?
                              Azija, moja dežela.

Comment

• outcast
                                Regular Member
                                • Aug 2011
                                • 20

Originally posted by yoyogi View Post
                                Vidi stvarno. U taj brlog sam prestao da zalazim, sad vidim da Zoran ima 6 pdf, kao da je od nje preuzeo.
                                Odjednom, ban goveda (DWS, Stmoris i BlackDog) koja su trebali odavno trajno da banuju, kao da im je naprecac uskracena zastita.

Izgleda da je bilo nesto (ima malo na Zasto topiku) oko fasizma u Srbiji. Izgleda da je Kink nepovezan mada ako je preko nje vrsio uticaj onda i on kao da je dobio pedalu. Kako li ce tom sljamu pasti gubljenje jedinoga sto je u zivotu imao?
                                Bogami, videla sam ja negde i okrsaj izmedju vesne i DWS-a. Ovde nam treba neko ko ce da nam da insider analizu dogadjaja. Ja nisam uspela da pohvatam ko se sa kim pajta, i ko koga stiti. Samo znam da se forum urusava vec duze vreme... Hm, kada malo bolje razmislim, kako se to zoran59 tako brzo plasirao da bude jedan od glavnih moderatora, a na forumu je tek od skora...Hm, da ga neko nije poslao sa strane da razbuca druzinu

Comment

Working...
                                X