Baza je kiseli kupus, zaljucen, to Koreja jede vekovima. "Kimchi", za njih je to kao za Srbe pasulj.

On je ljut od pocetka, tako je i ukiseljen

Ovde ga imamo przenog sa pirincem, to je bilo za rucak:

Bilo je jako ukusno samo bez pravih sastojaka. Ponavljamo ga za veceru, sa tanko secenim mesom i mladim lukom

To i u Srbiji moze lako da se napravi. Treba 200g kuvanog pirinca (ovde je uvek u svakoj kuci u "cooker", uvek pri ruci) kiseli kupus, seckan, sa alevom paprikom, bilo koje tanko seceno meso, 1 struk mladog luka, proprzi se i gotovo za 3 minuta.

On je ljut od pocetka, tako je i ukiseljen

Ovde ga imamo przenog sa pirincem, to je bilo za rucak:

Bilo je jako ukusno samo bez pravih sastojaka. Ponavljamo ga za veceru, sa tanko secenim mesom i mladim lukom

To i u Srbiji moze lako da se napravi. Treba 200g kuvanog pirinca (ovde je uvek u svakoj kuci u "cooker", uvek pri ruci) kiseli kupus, seckan, sa alevom paprikom, bilo koje tanko seceno meso, 1 struk mladog luka, proprzi se i gotovo za 3 minuta.
Comment